Zbiramo Prijave za Teniški Kamp

Teniški klub Triglav Kranj, ponovno, tako kot vsako pomlad, organizira Teniški kamp.

Letošnji bo od srede, 20. 03. 2019 do nedelje, 24. 03. 2019 – (5 dni, 4 polni penzioni).

Poudarek bo seveda na igranju tenisa, veliko časa pa se bo posvetilo tudi razvijanju motoričnih sposobnostih otrok, veliko bo raznih iger z žogo, večeri pa bodo namenjeni druženju otrok, zabavi …

Letos gostujemo v Poreču – Hotel Valamar Diamant.

https://www.valamar.com/si/hoteli-porec/valamar-diamant-hotel.

Otroci bodo nameščeni v dvo ali tro-posteljnih sobah. Vse sobe so ogrevane, imajo satelitsko televizijo … V hotelu je še notranji bazen, fitness, sauna … Trenirali bomo na peščenih igriščih, ki se nahajajo zraven hotela. Fonza bo imel svoj »rajon« na sosednjem tartanskem igrišču.

Odhod na kamp bo v sredo ob 07:15 z avtobusom. Zbor bo ob 07:00 na parkirišču pred našim klubom. Predviden povratek bo v nedeljo po kosilu okoli 15:00 do 15:30.

Tekmovalci naj imajo tako kot vedno s seboj: 2 – 3 trenirk-i(e), kratke majice in hlače, nogavice, spodnje perilo, 2 x športne copate, lopar(je), kopalke, bundo, kapo … Priporočljivo je, da imajo urejeno dodatno zdravstveno zavarovanje.

Tekmovalce bodo tako kot do sedaj spremljali: Marko, Bor, Gal, Fonza, David, Rok in Primož.

Stroški za teniški kamp bodo približno 300 € na osebo – odvisno od števila udeležencev.

Prosimo vas, da najkasneje do 25. 01. 2019, trenerju skupine prinesete prijavnico in 100 € akontacije za potrditev udeležbe vašega otroka na kampu.

Prav tako vabimo vse starše oziroma družine, da se nam pridružijo. Če bo zanimanja dovolj lahko tudi za starše organiziramo teniški kamp. Prosimo, da se starši prijavite na klubski mail tktriglav@siol.net.

Prijavnico lahko prenesete tukaj.


Comments are closed.