Ubranila Naslov Svetovne Prvakinje

Umag, 26. sept. 2021 – Barbara Mulej je ubranila naslov svetovne veteranske prvakinje v kategoriji +45 let. Že tretjič v zadnjih štirih nastopih.

Barbara je do naslova prišla v velikem slogu, saj je kljub močni konkurenci, s tekmicami se je srečevala že v mladinski in v profesionalni karieri, skupaj oddala le pet iger.

“Punce igrajo bistveno bolje kot kaže rezultat. Ampak, enostavno sem bila zelo dobro pripravljena. V ključnih trenutkih sem lahko odigrala bolj mirno. Zelo zadovoljna sem bila že z zmago proti Italijanki Paduli, ki kar ni hotela zgrešiti žoge. Še bolj pa v finalu proti Nemki Lohrman, ko mi je nagajala poškodba. Nemci so imeli nasploh zelo močno ekipo,” je dejala Barbara in napovedala, da bo poskušala prihodnje leto braniti naslov.

Skupaj je v Umagu nastopalo več kot 300 igralcev in igralk iz 44 držav. Med njimi tudi nekdanji člani elitnih stoteric v moški in ženski konkurenci.

Barbara je ob posamičnem naslovu zasedla tudi drugo mesto v igri dvojic s Karin Lušnic, hkrati je bila v polfinalu mešanih dvojic s Hrvatom Ritzem.

 

 

 


Comments are closed.