Masters 18U & 14U: Tjaša in Jaka v Polfinalu

Koper, 30. sept. 2019 – Tjaša Klevišar  in Jaka Golob sta polfinalista Mastersov do 18 in 14 let, turnirjev najboljših 12. igralcev v letošnji sezoni. Nastopila je šesterica Triglavanov.

Tjaša je bila na Mastersu do 18 let v prvem kolu prosta, potem pa je v četrtfinalu izločila Hano Bečirovič Novak s 6:2, 6:1. V polfinalu jo čaka Annika Planinšek. Drugo predstavnico Triglava, Lano Egart, je v četrtfinalu izločila Alja Belinger.

Jaka si je polfinale izboril v klubskem obračunu z Lukom Videnovičem. Luka je v osmini finala izloči Marka Požonca s 6:3, 6:3, medtem ko je bil Jaka, kot četrti nosilec, prost. V klubskem obračunu je bil boljši s 6:3, 6:2. V polfinalu ga čaka prvi nosilec Matic Križnik.

V dobri luči se je pokazal tudi Jan Bukovec. V osmini finala je izločil Nala Soka s 6:4, 6:2. V četrtfinalu se je dostojno meril s favoriziranim Timom Kuštrom. Ljubljančan je na koncu slavil s 6:1, 7:5.

Pri deklicah je Triglav v kategoriji do 14 let zastopala Lara Flerin. Proti Liji Mumlek je začela odločno, držala stik vse do desete igre, po izgubljenem prvem setu pa je popustila in izgubila s 4:6, 1:6.


Comments are closed.