16U: Triglavani Boljši na B Turnirju

Litija, Ljubljana, 27. dec. 2018 –  Na Odprtem prvenstvu do 16 let so v konkurenci A Triglavani končali nastope. Na B je kar peterica v četrtfinalu.

V prvem kolu A turnirja so izpadli tako Lana Egart pri dekletih, boljša je bila Tajda Zalokar s 7:6, 6:3, kot tudi Luka Krajnik, Tit Škerlavaj in Andraž Rener. Luka je stisnil roko Ianu Božiču, Tit je moral priznati premoč Gregu Sevšku, Andraž pa Vanji Joksoviču.

Zato pa na B turnirju toliko bolje kaže mlajšim predstavnikom. Jan Bukovec je izločil Nikija Boleta, potem pa še prvega nosilca Jana Šušetriča s 6:1, 6:1. V četrtfinalu se bo pomeril s klubskim soigralcem Markom Bernardom, ki je premagal Žana Mastnaka in Jaka Jovandiča.

Triglav bo imel zagotoov vsaj dva polfinalista, saj se bosta med seboj pomerila tudi Brin Frelih Kozinc in Luka Videnovič. Brin je bilj boljši od Marka Čačkova in Žiga Bizjaka, Lukapa od Miloša Bogunovič. Nikola Vukota mu je dvoboj predal.

V boju za polfinale bo tudi Max Stollecker, ki je izločil Klemena Grila in Patrika Kosa. Njegov nasprotnik bo Nikoals Car.


Comments are closed.