Posodobite svoje podatke

V želji za popolno ureditev baze osebnih podatkov v sistemu Tzsinfosys vas Teniška zveza Slovenije naproša za sodelovanje.

Od vas potrebujejo najbolj sveže podatke o igralcu.

V primeru netočnih podatkov vas na OKS ne morejo vpisati v evidenco registriranih športnikov Slovenije.

To lahko povzroči nezmožnost uveljavljanja statusa športnika, štipendije ali kaj drugega, matični klub in trenerji, pa bodo lahko prikrajšani pri aktivnostih na občinski ravni, kar seveda ni nikomur v interesu.

Pomagate lahko na dva načina.

  1. Osebno ali vaš zakoniti zastopnik se lahko oglasite v pisarni TS in zgolj pokažete tekmovalčev osebni dokument.
  2. Fotografirate obe strani osebne izkaznice ali potnega lista in fotografiji pošljete na elektronski naslov info@tenis-slovenija.si.

Od članov TS želijo preveriti naslednje podatke: ime, priimek, EMŠO, naslov, hišna številka, poštna številka, državljanstvo, spol, datum in kraj rojstva.

TZS zagotavlja, da bo prejete dokumente takoj po pregledu podatkov za vedno uničila. Ničesar ne bo uporabila v kakšne druge namene, kot le za preverjanje točnosti že prijavljenih osebnih podatkov v bazi Tzsinfosys.

Doslednost podatkov zahteva tudi Olimpijski komite Slovenije (OKS), saj so vsi, ki so vsaj enkrat igrali na turnirju TS, zabeleženi v evidenci registriranih športnikov OKS, kar je posebna čast za vsakega športnika.

Ker se je pričelo obdobje obdarovanj, bodo na TZS med vsemi, ki bode do 15. januarja 2023 posodobili podatke, izžrebali tri nagrajence. Srečneži boste prejeli »Tengo darilne bone« v vrednosti 50 evrov.


Comments are closed.