Lana in Jaka v Četrtfinalu

Litija, Ljubljana, 10. jun 2018 – Lana Egart in Jaka Golob sta četrfinalista Odprtega prvenstva do 14 let. Nastopila je deveterica Triglavanov.

Lana je najprej izločila Zaro Dajanovič s 6:4, 6:2, potem pa še Moniko Kavčič s 7:6, 6:2. V četrtfinalu jo čaka stara znanka Eva Muller Uhan.

Jaka je v prvem kolu ugnal Toma Srakarja s 6:4, 6:1, v drugem pa se je spet srečal s Timom Kuštrom in bil boljši s 6:3, 6:2. V četrtfinalu ga čaka David Černe.

Dobro je kazalo tudi Andražu Renerju, ki je v prvem kolu izločil Danija Sydorchuka s 6:3, 6:3. Dobro je začel tudi v drugem. Proti Jaku Tomažinu je dobil prvi set, potem pa prepustil pobudo domačinu in izgubil s 6:4, 3:6, 4:6.

Jan Bukovec je bil v prvem kolu boljši od Ažbeta Jarca s 6:2, 6:1, v drugem pa mu ni uspelo presenetiti drugega nosilca Joba Japlja.

Zmage se je veselila tudi Hana Andolšek Vertovšek. V prvem kolu je bila boljša od Pie Petelinšek s 6:1, 6:2. V drugem je morala priznati premoč prvi nosilki Pii Rebec.

Blizu napredovanju v drugo kolo je bila Lara Flein, ki je pošteno namučila Anamari Žnuderl. Mariborčanka je na koncu slavila s 7:6(3), 3:6, 6:3.

Max Stollecker, Pika Doberlet in Eva Zalokar so izpadli v prvem kolu.


Comments are closed.