Dva Triglavana v Četrfinalu

Mengeš, 22.12.2018 – Jaka Golob in Luka Videnovič sta četrtfinalista Odprtega prvenstva  do 14 let. Z zmagami se lahko pohvali še šešterica Triglavanov in Triglavank.

Jaka je v dveh srečanjih oddal vsega pet iger. V prvem je izločil Luka Markoviča (6:1, 6:1), v drugem pa klubskega soigralca Jana Bukovca, ki je v prvem kolu sicer dosegel lepo zmago proti Filipu Zveru (6:3, 6:3).

Luka je v prvem kolu presenetil prvega na lestvici do 12 let in reprezentančnega soigralca Žiga Šveca s 6:3, 6:4. Za četrtfinale se je moral tudi on pomeriti s klubskim kolegom Maxom Stolleckerjem. Predvsem razburljiv je bil drugi set, ki ga je Luka dobil v podaljšani igri (6:0, 7:6(4)). Max je sicer v prvem kolu zločil Vaala Urankarja s 6:4, 6:3.

Mark Bernard je v razburljivem srečanju ugnal Blaža Šteblaja. Odločila je dvanajsta igra tretjega seta, nakoncu pa je bilo 6:4, 2:6, 7:5 za Marka. V drugem kolu je bil Boris Bajraktarevič pretrd oreh.

Nastopil je tudi Brin Frelih. Žreb mu je namenil prvega nosilca Jaka Tomažina, ki je bil boljši s 6:2, 6:1.

Jaka v četrtfinalu čaka Nal Sok, medtem ko se bo Luka pomeril z Nikijem Polancem.

V Radomljah je nastopilo osem Triglavank. Pika Doberlet se veseli zmage proti Katarini Mrvar (6:4, 6:4), v drugem je morala priznati premoč Ani Thaler.

Lea Mrvar je izločila Zalo Hrovatin (6:3, 6:2), v drugem pa izgubila proti Ani Praček.

Eva je v prvem kolu nadigrala Ano Plohl, v drugem pa izgubila proti Anamari Žnuderl.

Blizu preboju v drugo kolo je bila tudi Dajana Vučenovič, ki je dobila prvi set proti Evi Rotar, potem pa po huderm bojui izgubila naslednja dva (6:2, 4:6, 5:7).

Lara Flerin, Sara Radikovič, Lana Milosavljevič in Nika Por so tokrat že v prvem kolu naletele na pretrd oreh.


Comments are closed.