16U: Peterica Triglavanov Uspešna v Kvalifikacijah

Ljubljana, 22. feb. 2019 – V glavnem delu Odprtega prvenstva do 16 let bo nastopila šesterica Triglavanov. Pet si jih je nastop priigralo v kvalifikacijah. Uspešni so bili Tit Škerlavaj, Jaka Golob, Jan Bukovec, Max Stollecker in Brin Frelih Kozinc.

Tit je bil v kvalifikacijah boljši od klubskega soigralca Luka Videnoviča (4:2, 4:1). V prvem kolu ga čaka Mario Španič. Luka je sicer v prvem kolu izločil Noela Srimca s 5:4(2), 4:2.

Brin Frelih Kozinc je bil boljši od Borisa Barjaktareviča (4:2, 4:2) in Vala Urankarja (4:0, 4:2). V glavnem žrebu je dobil Nika Gmajnarja.

Jan Bukovec je izločila Nika Jana (4:2, 4:2), potem pa je presenetil Jaka Tomažina s 4:0, 1:4, 10:7. V prvem kolu ga čaka Tim Kušter.

Max Stollecker je bil boljši od Luka Markoviča s 4:1, 4:1. Njegov nasprotnik bo Jakob Rojs.

Jaka je je bil najprej boljši od Toma Srakarja (4:1, 4:1), potem pa še Martina Topiča s 4:1, 4:0. Njegov nasprotnik v prvem kolu bo Max Klep.

Neposredno se je v glavni žreb uvrstil Andraž Rener, žreb pa mu je namenil Taja Dolenca.

Pri dekletih bodo Triglav zastopale Lana Milosavljevič, Lana Egart, Ela Klevišar in Dajana Vučenovič. Lana Egart je v prvem kolu prosta, Dajana se po pomerila z Nino Mašovič, Lana Milosavljevič bo prekrižala lopar z Isabelo Ogris, Ela pa s Pio Petelinšek.

 

 


Comments are closed.